Samo še: 16d 8h 16m 32s !
BREPLAČNO PODALJŠANO JAMSTVO - SAMO NA SPLETU.

Preberi več >

 • Audio video

  Audio video

 • Gaming

  Gaming

 • Računalništvo

  Računalništvo

 • Telefoni in dodatna oprema

  Telefoni in dodatna oprema

 • Bela tehnika

  Bela tehnika

 • Mali gospodinjski aparati

  Mali gospodinjski aparati

 • Šport in prosti čas

  Šport in prosti čas

 • Dom, vrt in avto

  Dom, vrt in avto

 • Otroška oprema in igrače

  Otroška oprema in igrače

 • Nega in zdravje

  Nega in zdravje

 • Pametni dom

  Pametni dom

Kako poteka nakup na obroke?

1. Izbor naprave

V spletni Nakupovalnici, v A1 Live Shopu, v najbližji A1 poslovalnici ali prek telefonske prodaje izberite in naročite želeni izdelek.

2. Podpis pogodbe

Ob nakupu prek spleta ali telefona pogodbo podpišete digitalno ali pa vam jo dostavimo na dom. Ob nakupu v poslovalnici pogodbo podpišete na licu mesta.

3. Prevzem naprave

Dostavna služba vam izbrani izdelek brezplačno dostavi na dom.

4. Plačilo naprave

Napravo odplačujete obročno na svojem mesečnem A1 računu.

 • Posebni pogoji

 • Pogosta vprašanja

  Kdo lahko kupi naprave?
  Naprave na obroke lahko kupite novi in obstoječi naročniki mobilnih ali fiksnih storitev A1, ki imate sklenjeno naročniško razmerje in imate poravnane vse zapadle obveznosti na vašem naročniškem razmerju. 

  Ali lahko kupim napravo če sem naročnik mobilnih ali fiksnih storitev A1 manj kot 6 mesecev?
  Nakup naprave na obroke je omogočen tudi v primeru, ko je naročniško razmerje za mobilne ali fiksne storitve aktivno manj kot 6 mesecev.  V primeru nakupa naprave v vrednosti nad 150 € z DDV je potrebno ob nakupu naprave takojšno plačilo v višini 20% vrednosti naprave, preostali znesek pa se porazdeli glede na izbrano število obrokov. V primeru nakupa naprav v vrednosti do 150 € z DDV takojšnje plačilo ni potrebno.

  Kaj potrebujem za nakup naprave?
  Za nakup naprave na obroke je potrebno skleniti Pogodbo o nakupu opreme na obroke oziroma Pogodbo o nakupu opreme v primeru enkratnega nakupa. Pogodbo lahko sklenete na kateremkoli prodajnem mestu A1, kjer se identificirate z osebnim dokumentom. Naročilo za izbrano napravo lahko oddate tudi prek spletne Nakupovalnice na povezavi A1.si/Nakupovalnica, v A1 Live Shopu na A1.si/LiveShop ali prek telefonske številke 040 40 40 45. V tem primeru pogodbo prejmete na vaš naslov, dostavljavcu pokažete osebni dokument in podpišete pogodbo. Ob spletnem nakupu lahko pogodbo podpišete tudi digitalno ali pa vam jo dostavimo na dom.

  Koliko naprav lahko kupim na obroke?
  Na enem naročniškem razmerju lahko kupite največ 5 naprav na obroke. Skupni znesek mesečnega obroka vseh naprav ne sme biti višji od 150,00 € z DDV. Znesek mesečnega obroka za vaš mobilni telefon v to ni vključen. Število naprav, plačanih v enkratnem znesku, ni omejeno.

  Na kakšen način plačam napravo?
  Napravo je možno plačati obročno na mesečnem računu za storitve A1 ali v enkratnem znesku s plačilom preko kreditne kartice (spletni nakup) oz. na prodajnem mestu.

  Na koliko obrokov lahko kupim napravo?
  Napravo lahko kupite na 3, 6, 12 ali 24 obrokov.

  Kje lahko kupim naprave?
  Naprave lahko kupite v spletni Nakupovalnici na povezavi A1.si/Nakupovalnica, na kateremkoli prodajnem mestu A1, v A1 Live Shopu na A1.si/LiveShop in prek številke 040 40 40 45, medtem ko se za ponakupna vprašanja obrnete na https://www.a1.si/?openChat.

  Ali je potrebno prvi obrok poravnati na prodajnem mestu?
  Ne, vsi obroki se obračunajo na mesečnem računu za storitve A1.

  Ali dobim pisno, elektronsko ali SMS obvestilo, ko bom odplačal vse obroke?
  Ne, po poplačilu vseh obrokov za napravo ne prejmete nobenega obvestila, enostavno se bremenitev vašega računa zaključi.

  Ali lahko predčasno poplačam obroke za napravo?
  Obroke lahko predčasno poplačate na kateremkoli prodajnem mestu A1.

  Ali lahko predčasno prekinem naročniško razmerje? Kaj se zgodi z obroki?
  Naročniško razmerje lahko predčasno prekinete. V tem primeru se vsi preostali obroki za napravo obračunajo na zadnjem mesečnem računu za storitve A1.

  V kolikšnem času prejmem naročeni izdelek?
  Trudimo se, da bo izdelek na vašem naslovu v najkrajšem možnem času. Naročena naprava bo praviloma dostavljena v roku 7 delovnih dni, najkasneje pa v roku 30 dni od sklenitve pogodbe.

  Kaj če me ob dostavi pošiljke ni doma?
  Dan pred dostavo izdelka boste s strani dostavne službe prejeli SMS obvestilo o dostavi naprave skupaj s sprejemno številko. Pošiljki lahko sledite na povezavi sledenje.posta.si. Na dan dostave boste ponovno prejeli SMS obvestilo o dostavi naprave. Če ob obisku dostavne službe ne boste dosegljivi, lahko na podlagi prejetega obvestila pošiljko osebno prevzamete na pristojni pošti še 15 koledarskih dni. Po tem roku se pošiljka vrne pošiljatelju. Blaga ni mogoče naročiti poštno ležeče, dostava pa je omejena na ozemlje Republike Slovenije.

  Kakšen je strošek dostave?
  Dostava je za naročnike A1 brezplačna.

  Pošiljka je poškodovana. Kaj storim?
  Če ste ob prevzemu pošiljke opazili, da je izdelek ali pošiljka fizično poškodovana, v njej manjka vsebina ali kaže znake odprtja, lahko vložite postopek odškodnine pri Pošti Slovenije. To storite tako, da ob sami dostavi naprave (v kolikor je poškodba takoj vidna) izpolnite Zapisnik o poškodovani pošiljki pri dostavljavcu oz. pošiljko (embalažo + vsebino) prinesete na pošto takoj, ko opazite poškodbo oz. najkasneje v roku 30 dni od prevzema pošiljke. Na pošti opozorite, da je potrebno izpolniti Zapisnik o poškodovani pošiljki, ki ga podpišete tudi vi. Po prejetju vse potrebne dokumentacije, se na Pošto Slovenije poda zahtevek za odškodnino. Zahtevek na Pošti Slovenije komisijsko obravnavajo in na podlagi odgovora ali odobritve se vrne kupnina ali naroči nov artikel. Skupaj s Pošto Slovenije bomo poskrbeli, da bo odškodnina rešena v najkrajšem možnem času.
  Najkasneje v 48 urah obvestite tudi družbo A1 Slovenija na: prodaja@A1.si. K reklamaciji je potrebno obvezno priložiti: 
  •    fotografije ali video posnetek nalepke na zunanji embalaži, zunanje embalaže, notranje embalaže/zaščite, poškodbe na sami opremi, 
  •    kopijo originalnega računa za opremo ali dobavnice, 
  •    podpisan zapisnik. 

  OPOZORILO: Shranite originalno embalažo, saj jo v primeru uveljavljanja transportne poškodbe nujno potrebujete.

  Kaj v primeru okvare izdelka – uveljavljanje garancije?

  V primeru, da bi imeli težavo z napravo/opremo, ki ste jo kupili pri A1 garancijo lahko uveljavljate neposredno pri pooblaščenem servisu. Podatki o pooblaščenih serviserjih so dostopni v dokumentaciji, ki je priložena opremi oz. na spletni strani A1.

  Kaj storim v primeru uveljavljanja jamstva za skladnost blaga?

  Zahtevek iz naslova jamstva za skladnost blaga lahko uveljavljate tako, da izdelek skupaj z izpolnjenim Obrazcem za uveljavljanje jamčevalnega zahtevka iz naslova neskladnosti blaga (v nadaljevanju: obrazec za uveljavljanje neskladnosti), ki ga najde na spletni strani A1.si, dostavite na tisto prodajno mesto A1, pri katerem ste izdelek kupili, oziroma v primeru nakupa preko A1 spletne trgovine, pošlje na naslov Logistični center A1 Slovenija d. d., Valvasorjeva 38, 2000 Maribor.  
  V primeru vgrajene opreme, ki je ne morete poslati oziroma dostaviti družbi A1 mora naročnik družbi A1 Slovenija oziroma pooblaščenemu serviserju omogočiti pregled opreme. V tem primeru naročnik pošlje obrazec za uveljavljanje neskladnosti skupaj z dokazili o neskladnosti (npr. fotografije, video posnetki, opis neskladnosti) na elektronski naslov prodaja@a1.si in družba A1 Slovenija s pooblaščenim servisom uskladi termin pregleda opreme. 
   
  Naročnik mora družbo A1 Slovenija o neskladnosti obvestiti najkasneje v roku dveh (2) mesecev od trenutka, ko ugotovi neskladnost. Jamčevalni zahtevek iz naslova neskladnosti lahko naročnik uveljavlja v roku dveh (2) let od nakupa opreme. 

  Kje lahko pogledam pretekle nakupe naprav?

  Svoje pretekle nakupe in podatke o preostalih obrokih si lahko ogledate v aplikaciji Moj A1 oz. na povezavi moj.a1.si.

  Kaj lahko naredim z odpadno opremo?
  Odpadne električne naprave lahko vrnete na prodajna/prevzemna mesta dobavitelja izbrane opreme (navedeno na dobavnici naprave) oz. le to dostavite neposredno na izbrana zbirna mesta po Sloveniji:  https://e-odpadki.zeos.si/sl/stari-aparati/prevzemna-mesta.html
 • Posodobitve naprav

  Obvestilo v zvezi z vsemi posodobitvami, ki so potrebna za ohranjanje skladnosti blaga z digitalnimi elementi in njihova razpoložljivost ter posledicami, če si jih stranka ne namesti najdete v razdelku Posodobitve naprav.
 • Posebni pogoji ponudbe "Apple ovitki"

  Posebna ponudba velja v obdobju med 9. 8. do vključno 29. 2. 2024 in vključuje 30 % popust na izbrane Apple original ovitke. Do ponudbe so upravičeni vsi naročniki A1, ki v času trajanja ponudbe sklenejo Pogodbo o nakupu opreme na obroke. Če je cena naprave do 50 EUR, je možen nakup le ob takojšnjem plačilu. Za naprave nad 50,01 EUR, je možno tudi obročno plačilo, pri čimer je razpoložljivo število obrokov razvidno pri posamezni napravi, objavljeno na https://www.a1.si/nakupovalnica. Vsi obroki, tudi prvi, se obračunajo na A1 računih. Popusti ne morejo biti izplačani v gotovini ali se prenesti na tretjo osebo ter niso združljivi z ostalimi popusti in akcijami. A1 Slovenija si pridržuje pravico do spremembe pogojev za odobritev nakupa opreme na obroke, cen opreme in ponudbe. A1 Slovenija si nadalje pridržuje pravico, da ob naročilu opreme od naročnika zahteva instrument zavarovanja plačila ali druge dokumente, iz katerih je razvidna plačilna zgodovina naročnika. Pogodbo o nakupu opreme je možno skleniti na kateremkoli prodajnem mestu A1, v spletni trgovini A1, prek telefonske prodaje ali prek prodaje zunaj poslovnih prostorov. Pogodba o nakupu opreme je sklenjena in velja, ko jo podpiše zadnja izmed pogodbenih strank in ko jo prejme zadnja izmed pogodbenih strank. Cene opreme so v EUR in vključujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročnikovega naročila. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. 
 • Posebni pogoji ponudbe "Apple odprodaja"

  Posebna ponudba Apple odprodaja velja od 25.10.2023. do vključno 29.2.2024 oz. do razprodaje zalog. Ponudba vključuje: 416,16 EUR popusta na redno ceno Apple 12.9" iPAD PRO (5th) WIFI 128GB silver (EAN: 194252195017); 159,59 EUR popusta na redno ceno Apple 10.9 iPad Air5 Wi-Fi 64GB Space Gray in Starlight (EAN: 194252794531 in 194252795347); 74 EUR popusta na redno ceno pametnih ur Apple Watch S8 GPS 41 Red in Midnight (EAN: 194253150169 in 194253150909); 80 EUR popusta na redno ceno pametnih ur Apple Watch Ultra Cell 49 (EAN: 194253328766, 194253328773, 194253328780, 194253328797, 194253328803, 194253328810, 194253427070, 194253423805, 194253424369, 194253424642, 194253424925, 194253425212 in 194253425496); 70 EUR popusta na redno ceno telefona Apple iPhone 12 64GB white (EAN: 194252029893); 75 EUR popusta na redno ceno telefonov Apple IPhone SE (3rd gen) (EAN: 194253013129, 194253013419, 194253014287) ter 79 EUR popusta na redno ceno telefona Apple iPhone 11 64GB black (EAN: 194252097304). Do ponudbe so upravičeni vsi naročniki A1, ki v času trajanja ponudbe sklenejo Pogodbo o nakupu opreme na obroke. Če je cena naprave do 50 EUR, je možen nakup le ob takojšnjem plačilu. Za naprave nad 50,01 EUR, je možno tudi obročno plačilo, pri čimer je razpoložljivo število obrokov razvidno pri posamezni napravi, objavljeno na https://www.a1.si/nakupovalnica. Vsi obroki, tudi prvi, se obračunajo na A1 računih. Popusti ne morejo biti izplačani v gotovini ali se prenesti na tretjo osebo ter niso združljivi z ostalimi popusti in akcijami. A1 Slovenija si pridržuje pravico do spremembe pogojev za odobritev nakupa opreme na obroke, cen opreme in ponudbe. A1 Slovenija si nadalje pridržuje pravico, da ob naročilu opreme od naročnika zahteva instrument zavarovanja plačila ali druge dokumente, iz katerih je razvidna plačilna zgodovina naročnika. Pogodbo o nakupu opreme je možno skleniti na kateremkoli prodajnem mestu A1, v spletni trgovini A1, prek telefonske prodaje ali prek prodaje zunaj poslovnih prostorov. Pogodba o nakupu opreme je sklenjena in velja, ko jo podpiše zadnja izmed pogodbenih strank in ko jo prejme zadnja izmed pogodbenih strank. Cene opreme so v EUR in vključujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročnikovega naročila. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu.
 • Posebni pogoji ponudbe 'Izbira novega leta'

  Ponudba »Izbira novega leta« velja v obdobju od 3. 1. 2024 do vključno 29. 2. 2024 oz. do razprodaje zalog. Ponudba vključuje 10,00 € popusta na redno ceno naprave Xiaomi Smart cvrtnik Air Fryer 6.5L bel (EAN: 6941812729311);10,23 € popusta na redno ceno naprave Pokončni mešalnik sport blender Electrolux E4CB1-6ST (EAN: 7332543836734); 320,09 € popusta na redno ceno naprave Tekalna steza Kettler Sprinter 2.0 (EAN: 7640119481678); 54,99 € popusta na redno ceno naprave Apple Watch Ultra Cell 49, ki je na voljo v različnih barvah (Titanium White EAN: 194253328766, Titanium Yellow EAN: 194253328773, Titan Orange EAN: 194253328780, Titan Green EAN: 194253328797, Tita Beige EAN: 194253328803, Titan Blue EAN: 194253328810, Titan Orange EAN: 194253427070, Titan Orange EAN: 194253423805, Titan Starl EAN: 194253424642, Titan Starl EAN: 194253425212, Titan Beige EAN: 194253425496 ); 10,01 € popusta na redno ceno naprave Bluetooth slušalke Anker Soundcore Q20i (EAN: 194644127008); 30,00 € popusta na redno ceno naprave Steza za hojo Kingsmith C2/S1 (EAN: 6970492712139); 70,00 € popusta na redno ceno naprave Prenosni računalnik DELL Vostro 5630 i5-1340P/16GB/512GB SSD/ (EAN: 3831124906803); 58,00 € popusta na redno ceno naprave LED TV PHILIPS 65PUS8518 (EAN: 8718863037720); 20,00 € popusta na redno ceno naprave Masažna pištola Renpho Active (EAN: 4897122200977); 101,11 € popusta na redno ceno naprave Soundbar SAMSUNG HW-Q930C (EAN: 8806094898408); 49,00 € popusta na redno ceno naprave Veslaška naprava Kingsmith WR1 (EAN: 6970492714744). Uporabnik ob takojšnjem plačilu prejme še dodatnih 10% popusta na akcijsko ceno izbrane naprave. Vrednost prihranka, prikazane pri posameznem izdelku predstavlja razliko med redno ceno izdelka, ter akcijsko ceno znižano za 10% popusta v primeru enkratnega plačila. Do ponudbe so upravičeni vsi naročniki A1, ki v času trajanja ponudbe sklenejo Pogodbo o nakupu opreme na obroke. Če je cena naprave do 50 EUR, je možen nakup le ob takojšnjem plačilu. Za naprave nad 50,01 EUR, je možno tudi obročno plačilo, pri čimer je razpoložljivo število obrokov razvidno pri posamezni napravi, objavljeno na https://www.a1.si/nakupovalnica. Vsi obroki, tudi prvi, se obračunajo na A1 računih. Popusti ne morejo biti izplačani v gotovini ali se prenesti na tretjo osebo ter niso združljivi z ostalimi popusti in akcijami. A1 Slovenija si pridržuje pravico do spremembe pogojev za odobritev nakupa opreme na obroke, cen opreme in ponudbe. A1 Slovenija si nadalje pridržuje pravico, da ob naročilu opreme od naročnika zahteva instrument zavarovanja plačila ali druge dokumente, iz katerih je razvidna plačilna zgodovina naročnika. Pogodbo o nakupu opreme je možno skleniti na kateremkoli prodajnem mestu A1, v spletni trgovini A1, prek telefonske prodaje ali prek prodaje zunaj poslovnih prostorov. Pogodba o nakupu opreme je sklenjena in velja, ko jo podpiše zadnja izmed pogodbenih strank in ko jo prejme zadnja izmed pogodbenih strank. Cene opreme so v EUR in vključujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročnikovega naročila. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. 
 • Posebni pogoji ponudbe 'Sony TV'

  Posebna ponudba velja v obdobju med 10.1.2024 do vključno 29. 2. 2024 in vključuje 173,12 EUR popusta na televizor SONY TV KD55X85LAEP; 83,60 EUR popusta na televizor SONY TV KD65X85LAEP, 261,80 EUR popusta na televizor SONY OLED TV XR55A80LAEP in 489,61 EUR popusta na televizor SONY TV KD75X85LAEP. Uporabnik ob takojšnjem plačilu prejme še dodatnih 10% popusta na akcijsko ceno izbrane naprave. Vrednost prihranka, prikazane pri posameznem izdelku predstavlja razliko med redno ceno izdelka, ter akcijsko ceno znižano za 10% popusta v primeru enkratnega plačila. Do ponudbe so upravičeni vsi naročniki A1, ki v času trajanja ponudbe sklenejo Pogodbo o nakupu opreme na obroke. Če je cena naprave do 50 EUR, je možen nakup le ob takojšnjem plačilu. Za naprave nad 50,01 EUR, je možno tudi obročno plačilo, pri čimer je razpoložljivo število obrokov razvidno pri posamezni napravi, objavljeno na https://www.a1.si/nakupovalnica. Vsi obroki, tudi prvi, se obračunajo na A1 računih. Popusti ne morejo biti izplačani v gotovini ali se prenesti na tretjo osebo ter niso združljivi z ostalimi popusti in akcijami. A1 Slovenija si pridržuje pravico do spremembe pogojev za odobritev nakupa opreme na obroke, cen opreme in ponudbe. A1 Slovenija si nadalje pridržuje pravico, da ob naročilu opreme od naročnika zahteva instrument zavarovanja plačila ali druge dokumente, iz katerih je razvidna plačilna zgodovina naročnika. Pogodbo o nakupu opreme je možno skleniti na kateremkoli prodajnem mestu A1, v spletni trgovini A1, prek telefonske prodaje ali prek prodaje zunaj poslovnih prostorov. Pogodba o nakupu opreme je sklenjena in velja, ko jo podpiše zadnja izmed pogodbenih strank in ko jo prejme zadnja izmed pogodbenih strank. Cene opreme so v EUR in vključujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročnikovega naročila. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu.
 • Posebni pogoji ponudbe 'ASUS'

  Posebna ponudba velja v obdobju med 31.1.2024 do vključno 29.2.2024 in vključuje 58,89 EUR popusta na ASUS Prenosna konzola ROG Ally (2023) RC71L-NH001W Ryzen Z1 Extreme in 120,00 EUR popusta na ASUS Prenosna konzola ROG Ally (2023) RC71L-NH001W Ryzen Z1. Uporabnik ob takojšnjem plačilu prejme še dodatnih 10% popusta na akcijsko ceno izbrane naprave. Vrednost prihranka, prikazane pri posameznem izdelku predstavlja razliko med redno ceno izdelka, ter akcijsko ceno znižano za 10% popusta v primeru enkratnega plačila. Do ponudbe so upravičeni vsi naročniki A1, ki v času trajanja ponudbe sklenejo Pogodbo o nakupu opreme na obroke. Če je cena naprave do 50 EUR, je možen nakup le ob takojšnjem plačilu. Za naprave nad 50,01 EUR, je možno tudi obročno plačilo, pri čimer je razpoložljivo število obrokov razvidno pri posamezni napravi, objavljeno na https://www.a1.si/nakupovalnica. Vsi obroki, tudi prvi, se obračunajo na A1 računih. Popusti ne morejo biti izplačani v gotovini ali se prenesti na tretjo osebo ter niso združljivi z ostalimi popusti in akcijami. A1 Slovenija si pridržuje pravico do spremembe pogojev za odobritev nakupa opreme na obroke, cen opreme in ponudbe. A1 Slovenija si nadalje pridržuje pravico, da ob naročilu opreme od naročnika zahteva instrument zavarovanja plačila ali druge dokumente, iz katerih je razvidna plačilna zgodovina naročnika. Pogodbo o nakupu opreme je možno skleniti na kateremkoli prodajnem mestu A1, v spletni trgovini A1, prek telefonske prodaje ali prek prodaje zunaj poslovnih prostorov. Pogodba o nakupu opreme je sklenjena in velja, ko jo podpiše zadnja izmed pogodbenih strank in ko jo prejme zadnja izmed pogodbenih strank. Cene opreme so v EUR in vključujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročnikovega naročila. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. 
 • Posebni pogoji ponudbe 'Brezplačno podaljšano jamstvo na spletu'

  V sklopu posebne promocije "Brezplačno A1 Podaljšano jamstvo" vsem naročnikom naših elektronskih komunikacijskih storitev v obdobju od 1. februarja do 29. februarja 2024 ob nakupu opreme v spletni trgovini A1 Nakupovalnica na naslovu https://www.a1.si/nakupovalnica, nudimo brezplačno storitev A1 Podaljšano jamstvo. Storitev A1 Podaljšano jamstvo vam bomo vklopili ob nakupu opreme iz spletne trgovine A1 Nakupovalnica, katere redna cena znaša od 19,99 EUR (z vključenim DDV) do 999,99 EUR (z vključenim DDV). Promocija velja le za nakupe iz spletne trgovine in za vse kategorije opreme, razen kategorije Telefoni in dodatna oprema. Če storitve ne želite imeti vklopljene, nam lahko zahtevo za izklop pošljete na podaljsanojamstvo@a1.si. 

  Pogoji Storitve A1 Podaljšano jamstvo so določeni v Posebnih pogojih storitve "A1 Podaljšano jamstvo", ki so objavljeni na A1.si, in zavezujejo vse naročnike, ki imajo vklopljeno storitev A1 Podaljšano jamstvo. 

  Promocija ne velja za nakupe na A1 prodajnih mestih in izven promocijskega obdobja (1. januar do 29. februar 2024). Prav tako promocija ne velja za nakupe opreme, katere vrednost je nižja od 19,99 EUR (z vključenim DDV) ali višja od 999,99 EUR (z vključenim DDV). Vrednost storitve ni izplačljiva v denarju. Zaloge opreme so omejene. Več informacij o promociji je dostopnih na A1.si, preko centra za pomoč uporabnikom ali na naših prodajnih mestih. 

  Ti pogoji veljajo ves čas trajanja promocije. Za vse, kar ni določeno s temi pogoji, veljajo Posebni pogoji za prodajo opreme na obroke oziroma Posebni pogoji za nakup opreme ob enkratnem plačilu, Posebni pogoji storitve A1 Podaljšano jamstvo, ki so vsi objavljeni na A1.si, ter veljavni predpisi.
 • Posebni pogoji ponudbe 'Samsung dodatna oprema'

  Posebna ponudba velja v obdobju med 17.1.2024 do vključno 29. 2. 2024 in vključuje 27,49 EUR popusta na SAMSUNG GALAXY S24 CLEAR CASE+SCREEN PROTECTOR (EAN: 3830061960695); SAMSUNG GALAXY S24+ CLEAR CASE+SCREEN PROTECTOR (EAN: SAMSUNG GALAXY S24+ CLEAR CASE+SCREEN PROTECTOR) in SAMSUNG GALAXY S24 ULTRA CLEAR CASE+SCREEN PROTEC. (EAN: 3830061960718). Uporabnik ob takojšnjem plačilu prejme še dodatnih 10% popusta na akcijsko ceno izbrane naprave. Vrednost prihranka, prikazane pri posameznem izdelku predstavlja razliko med redno ceno izdelka, ter akcijsko ceno znižano za 10% popusta v primeru enkratnega plačila. Do ponudbe so upravičeni vsi naročniki A1, ki v času trajanja ponudbe sklenejo Pogodbo o nakupu opreme na obroke. Če je cena naprave do 50 EUR, je možen nakup le ob takojšnjem plačilu. Za naprave nad 50,01 EUR, je možno tudi obročno plačilo, pri čimer je razpoložljivo število obrokov razvidno pri posamezni napravi, objavljeno na https://www.a1.si/nakupovalnica. Vsi obroki, tudi prvi, se obračunajo na A1 računih. Popusti ne morejo biti izplačani v gotovini ali se prenesti na tretjo osebo ter niso združljivi z ostalimi popusti in akcijami. A1 Slovenija si pridržuje pravico do spremembe pogojev za odobritev nakupa opreme na obroke, cen opreme in ponudbe. A1 Slovenija si nadalje pridržuje pravico, da ob naročilu opreme od naročnika zahteva instrument zavarovanja plačila ali druge dokumente, iz katerih je razvidna plačilna zgodovina naročnika. Pogodbo o nakupu opreme je možno skleniti na kateremkoli prodajnem mestu A1, v spletni trgovini A1, prek telefonske prodaje ali prek prodaje zunaj poslovnih prostorov. Pogodba o nakupu opreme je sklenjena in velja, ko jo podpiše zadnja izmed pogodbenih strank in ko jo prejme zadnja izmed pogodbenih strank. Cene opreme so v EUR in vključujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročnikovega naročila. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. 
 • Posebni pogoji ponudbe 'ASUS Vivobook'

  Posebna ponudba velja v obdobju med 31.1.2024 do vključno 29.2.2024 in vključuje 100,00 EUR popusta na ASUS Vivobook S 16 Flip TN3604YA-OLED-MY731W Ryzen 7 7730U (EAN: 4711387120101). Uporabnik ob takojšnjem plačilu prejme še dodatnih 10% popusta na akcijsko ceno izbrane naprave. Vrednost prihranka, prikazane pri posameznem izdelku predstavlja razliko med redno ceno izdelka, ter akcijsko ceno znižano za 10% popusta v primeru enkratnega plačila. Do ponudbe so upravičeni vsi naročniki A1, ki v času trajanja ponudbe sklenejo Pogodbo o nakupu opreme na obroke. Če je cena naprave do 50 EUR, je možen nakup le ob takojšnjem plačilu. Za naprave nad 50,01 EUR, je možno tudi obročno plačilo, pri čimer je razpoložljivo število obrokov razvidno pri posamezni napravi, objavljeno na https://www.a1.si/nakupovalnica. Vsi obroki, tudi prvi, se obračunajo na A1 računih. Popusti ne morejo biti izplačani v gotovini ali se prenesti na tretjo osebo ter niso združljivi z ostalimi popusti in akcijami. A1 Slovenija si pridržuje pravico do spremembe pogojev za odobritev nakupa opreme na obroke, cen opreme in ponudbe. A1 Slovenija si nadalje pridržuje pravico, da ob naročilu opreme od naročnika zahteva instrument zavarovanja plačila ali druge dokumente, iz katerih je razvidna plačilna zgodovina naročnika. Pogodbo o nakupu opreme je možno skleniti na kateremkoli prodajnem mestu A1, v spletni trgovini A1, prek telefonske prodaje ali prek prodaje zunaj poslovnih prostorov. Pogodba o nakupu opreme je sklenjena in velja, ko jo podpiše zadnja izmed pogodbenih strank in ko jo prejme zadnja izmed pogodbenih strank. Cene opreme so v EUR in vključujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročnikovega naročila. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. 
 • Posebni pogoji ponudbe 'Panasonic'

  Posebna ponudba velja v obdobju med 17.1.2024 do vključno 31.3.2024 in vključuje 120,00 EUR popusta na Panasonic TV 4K TX-65MX700E Google TV (EAN: 5025232948413). Uporabnik ob takojšnjem plačilu prejme še dodatnih 10% popusta na akcijsko ceno izbrane naprave. Vrednost prihranka, prikazane pri posameznem izdelku predstavlja razliko med redno ceno izdelka, ter akcijsko ceno znižano za 10% popusta v primeru enkratnega plačila. Do ponudbe so upravičeni vsi naročniki A1, ki v času trajanja ponudbe sklenejo Pogodbo o nakupu opreme na obroke. Če je cena naprave do 50 EUR, je možen nakup le ob takojšnjem plačilu. Za naprave nad 50,01 EUR, je možno tudi obročno plačilo, pri čimer je razpoložljivo število obrokov razvidno pri posamezni napravi, objavljeno na https://www.a1.si/nakupovalnica. Vsi obroki, tudi prvi, se obračunajo na A1 računih. Popusti ne morejo biti izplačani v gotovini ali se prenesti na tretjo osebo ter niso združljivi z ostalimi popusti in akcijami. A1 Slovenija si pridržuje pravico do spremembe pogojev za odobritev nakupa opreme na obroke, cen opreme in ponudbe. A1 Slovenija si nadalje pridržuje pravico, da ob naročilu opreme od naročnika zahteva instrument zavarovanja plačila ali druge dokumente, iz katerih je razvidna plačilna zgodovina naročnika. Pogodbo o nakupu opreme je možno skleniti na kateremkoli prodajnem mestu A1, v spletni trgovini A1, prek telefonske prodaje ali prek prodaje zunaj poslovnih prostorov. Pogodba o nakupu opreme je sklenjena in velja, ko jo podpiše zadnja izmed pogodbenih strank in ko jo prejme zadnja izmed pogodbenih strank. Cene opreme so v EUR in vključujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročnikovega naročila. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. 
 • Posebni pogoji ponudbe 'Beko'

  Posebna ponudba velja v obdobju med 17.1.2024 do vključno 29.2.2024 in vključuje 65,00 EUR popusta na BEKO Zamrzovalna omara RFNE270K31WN (EAN: 8690842374494), 45,90 EUR popusta na BEKO Zamrzovalna omara RFSA240M31WN (EAN: 5944008923136), 105,25 EUR popusta na BEKO PRALNI STROJ B3WFR79425WB (EAN: 8690842465055), 90,40 EUR popusta na BEKO PRALNI STROJ WUE7612BXST (EAN: 8690842543098), 102,00 EUR popusta na BEKO Zamrzovalna omara RFNE290L31WN (EAN: 8690842326035) in 51 EUR popusta na Vgradni pomivalni stroj Beko DIN36420AD (EAN: 8690842406249). Uporabnik ob takojšnjem plačilu prejme še dodatnih 10% popusta na akcijsko ceno izbrane naprave. Vrednost prihranka, prikazane pri posameznem izdelku predstavlja razliko med redno ceno izdelka, ter akcijsko ceno znižano za 10% popusta v primeru enkratnega plačila. Do ponudbe so upravičeni vsi naročniki A1, ki v času trajanja ponudbe sklenejo Pogodbo o nakupu opreme na obroke. Če je cena naprave do 50 EUR, je možen nakup le ob takojšnjem plačilu. Za naprave nad 50,01 EUR, je možno tudi obročno plačilo, pri čimer je razpoložljivo število obrokov razvidno pri posamezni napravi, objavljeno na https://www.a1.si/nakupovalnica. Vsi obroki, tudi prvi, se obračunajo na A1 računih. Popusti ne morejo biti izplačani v gotovini ali se prenesti na tretjo osebo ter niso združljivi z ostalimi popusti in akcijami. A1 Slovenija si pridržuje pravico do spremembe pogojev za odobritev nakupa opreme na obroke, cen opreme in ponudbe. A1 Slovenija si nadalje pridržuje pravico, da ob naročilu opreme od naročnika zahteva instrument zavarovanja plačila ali druge dokumente, iz katerih je razvidna plačilna zgodovina naročnika. Pogodbo o nakupu opreme je možno skleniti na kateremkoli prodajnem mestu A1, v spletni trgovini A1, prek telefonske prodaje ali prek prodaje zunaj poslovnih prostorov. Pogodba o nakupu opreme je sklenjena in velja, ko jo podpiše zadnja izmed pogodbenih strank in ko jo prejme zadnja izmed pogodbenih strank. Cene opreme so v EUR in vključujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročnikovega naročila. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. 
 • Posebni pogoji ponudbe 'Gaming'

  Posebna ponudba velja v obdobju med 31.1.2024 do vključno 31.3.2024 in vključuje 500,00 EUR popusta na Prenosnik Gigabyte AORUS 15P XD-73EE224SO i7-11800H (EAN: 4719331982607) in GIGABYTE pren.rac. AERO 5 XE4-73EE614SH (EAN: 4719331999148); 50 EUR popusta na Dynabook Prenosnik C40-G-11I i3-10110U (EAN: 4062507203595) in Gigabyte gaming ukrivljen monitor GS32QC QHD/165HZ (EAN: 4719331854126), 300 EUR popusta na TESLA pren.rac.TeslaBook 9 i7-12700H (EAN: 8606031240211) in Gigabyte prenosnik G5 KF-E3EE313SD i5-12500H/4060 (EAN: 4719331852528); 400 EUR popusta na  GIGABYTE pren.rac. AORUS 5 SE4-73EE213SH (EAN: 4719331999469), 102 EUR popusta na GIGABYTE monitor G27F 2 27 (EAN:  4719331836306); 180 EUR popusta na Gigabyte gaming prenosnik G7 KF-E3EE213SD i5-12500H/4060 (EAN: 4719331855925) in 130 EUR popusta na Gigabyte gaming prenosnik G7 MF-E2EE213SD i5-12500H/4050 (EAN: 4719331855901). Uporabnik ob takojšnjem plačilu prejme še dodatnih 10% popusta na akcijsko ceno izbrane naprave. Vrednost prihranka, prikazane pri posameznem izdelku predstavlja razliko med redno ceno izdelka, ter akcijsko ceno znižano za 10% popusta v primeru enkratnega plačila. Do ponudbe so upravičeni vsi naročniki A1, ki v času trajanja ponudbe sklenejo Pogodbo o nakupu opreme na obroke. Če je cena naprave do 50 EUR, je možen nakup le ob takojšnjem plačilu. Za naprave nad 50,01 EUR, je možno tudi obročno plačilo, pri čimer je razpoložljivo število obrokov razvidno pri posamezni napravi, objavljeno na https://www.a1.si/nakupovalnica. Vsi obroki, tudi prvi, se obračunajo na A1 računih. Popusti ne morejo biti izplačani v gotovini ali se prenesti na tretjo osebo ter niso združljivi z ostalimi popusti in akcijami. A1 Slovenija si pridržuje pravico do spremembe pogojev za odobritev nakupa opreme na obroke, cen opreme in ponudbe. A1 Slovenija si nadalje pridržuje pravico, da ob naročilu opreme od naročnika zahteva instrument zavarovanja plačila ali druge dokumente, iz katerih je razvidna plačilna zgodovina naročnika. Pogodbo o nakupu opreme je možno skleniti na kateremkoli prodajnem mestu A1, v spletni trgovini A1, prek telefonske prodaje ali prek prodaje zunaj poslovnih prostorov. Pogodba o nakupu opreme je sklenjena in velja, ko jo podpiše zadnja izmed pogodbenih strank in ko jo prejme zadnja izmed pogodbenih strank. Cene opreme so v EUR in vključujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročnikovega naročila. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. 
 • Posebni pogoji ponudbe 'Samsung slušalke'

  Posebna ponudba velja v obdobju med 1.2.2024 do vključno 31.3.2024 in vključuje 35 EUR popusta na Samsung Galaxy Buds 2; 139,69 EUR popusta na Samsung G.Watch6 Classic 47mm BT; 130,36 EUR popusta na 
  Samsung G.Watch6 Classic 43mm; 108,58 EUR popusta na Samsung Galaxy Watch6 44mm; 99,24 EUR popusta na Samsung Galaxy Watch6 40mm in 45,09 EUR popusta na SAMSUNG Galaxy Buds FE. Uporabnik ob takojšnjem plačilu prejme še dodatnih 10% popusta na akcijsko ceno izbrane naprave. Vrednost prihranka, prikazane pri posameznem izdelku predstavlja razliko med redno ceno izdelka, ter akcijsko ceno znižano za 10% popusta v primeru enkratnega plačila. Do ponudbe so upravičeni vsi naročniki A1, ki v času trajanja ponudbe sklenejo Pogodbo o nakupu opreme na obroke. Če je cena naprave do 50 EUR, je možen nakup le ob takojšnjem plačilu. Za naprave nad 50,01 EUR, je možno tudi obročno plačilo, pri čimer je razpoložljivo število obrokov razvidno pri posamezni napravi, objavljeno na https://www.a1.si/nakupovalnica. Vsi obroki, tudi prvi, se obračunajo na A1 računih. Popusti ne morejo biti izplačani v gotovini ali se prenesti na tretjo osebo ter niso združljivi z ostalimi popusti in akcijami. A1 Slovenija si pridržuje pravico do spremembe pogojev za odobritev nakupa opreme na obroke, cen opreme in ponudbe. A1 Slovenija si nadalje pridržuje pravico, da ob naročilu opreme od naročnika zahteva instrument zavarovanja plačila ali druge dokumente, iz katerih je razvidna plačilna zgodovina naročnika. Pogodbo o nakupu opreme je možno skleniti na kateremkoli prodajnem mestu A1, v spletni trgovini A1, prek telefonske prodaje ali prek prodaje zunaj poslovnih prostorov. Pogodba o nakupu opreme je sklenjena in velja, ko jo podpiše zadnja izmed pogodbenih strank in ko jo prejme zadnja izmed pogodbenih strank. Cene opreme so v EUR in vključujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročnikovega naročila. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. 
 • Posebni pogoji ponudbe 'Bosch'

  Posebna ponudba velja v obdobju od 14. 2. 2024 do vključno 30. 4. 2024 in vključuje 13,13 EUR popusta na BOSCH Rocni sesalnik BBH3ZOO28 (EAN: 4242005278497); 15,91 EUR popusta na Bosch Sesalnik z vrečko BGLS4HYG2 (EAN: 4242005200177); 60,99 EUR popusta na Bosch pralni stroj WAN28266BY (EAN: 4242005398720); 60,99 EUR popusta na BOSCH Susilni stroj WQG24500BY (EAN: 4242005303526);
  45,25 EUR popusta na BOSCH Pomivalni stroj SMS25AW05E (EAN: 4242002996967); 58,06 EUR popusta na Bosch Vgradna pečica HBA573BB1 (EAN: 4242005126057); 24,90 EUR popusta na Bosch Kombinirani hladilnik KGN33NLEB (EAN: 4242005196494) in 44,44 EUR popusta na BOSCH Kuhalna plosca PKN631FP2E (EAN: 4242005280667). Uporabnik ob takojšnjem plačilu prejme še dodatnih 10% popusta na akcijsko ceno izbrane naprave. Vrednost prihranka, prikazane pri posameznem izdelku predstavlja razliko med redno ceno izdelka, ter akcijsko ceno znižano za 10% popusta v primeru enkratnega plačila. Do ponudbe so upravičeni vsi naročniki A1, ki v času trajanja ponudbe sklenejo Pogodbo o nakupu opreme na obroke. Če je cena naprave do 50 EUR, je možen nakup le ob takojšnjem plačilu. Za naprave nad 50,01 EUR, je možno tudi obročno plačilo, pri čimer je razpoložljivo število obrokov razvidno pri posamezni napravi, objavljeno na https://www.a1.si/nakupovalnica. Vsi obroki, tudi prvi, se obračunajo na A1 računih. Popusti ne morejo biti izplačani v gotovini ali se prenesti na tretjo osebo ter niso združljivi z ostalimi popusti in akcijami. A1 Slovenija si pridržuje pravico do spremembe pogojev za odobritev nakupa opreme na obroke, cen opreme in ponudbe. A1 Slovenija si nadalje pridržuje pravico, da ob naročilu opreme od naročnika zahteva instrument zavarovanja plačila ali druge dokumente, iz katerih je razvidna plačilna zgodovina naročnika. Pogodbo o nakupu opreme je možno skleniti na kateremkoli prodajnem mestu A1, v spletni trgovini A1, prek telefonske prodaje ali prek prodaje zunaj poslovnih prostorov. Pogodba o nakupu opreme je sklenjena in velja, ko jo podpiše zadnja izmed pogodbenih strank in ko jo prejme zadnja izmed pogodbenih strank. Cene opreme so v EUR in vključujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročnikovega naročila. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. 
 • Posebni pogoji ponudbe 'Electrolux'

  Posebna ponudba velja v obdobju od 17. 1. 2024 do vključno 31. 5. 2024 in vključuje 78,91 EUR popusta na pralni stroj Pralni stroj Electrolux EW6FN448W (EAN: 7332543883974); 40 EUR popusta na pralni stroj Electrolux EW6FN428BC (EAN: 7332543972524); 112,42 EUR popusta na pralni stroj Electrolux EW7F348AW (7332543799206); 108,28 EUR popusta na sušilni stroj ELECTROLUX EW8H458B (EAN: 7332543748105); 21 EUR popusta na sušilni stroj  Electrolux EW7H458B (EAN: 7332543780631); 82,23 EUR popusta na vgradni pomivalni stroj Electrolux EES48200L (EAN: 7332543708215). Uporabnik ob takojšnjem plačilu prejme še dodatnih 10% popusta na akcijsko ceno izbrane naprave. Vrednost prihranka, prikazane pri posameznem izdelku predstavlja razliko med redno ceno izdelka, ter akcijsko ceno znižano za 10% popusta v primeru enkratnega plačila. Do ponudbe so upravičeni vsi naročniki A1, ki v času trajanja ponudbe sklenejo Pogodbo o nakupu opreme na obroke. Če je cena naprave do 50 EUR, je možen nakup le ob takojšnjem plačilu. Za naprave nad 50,01 EUR, je možno tudi obročno plačilo, pri čimer je razpoložljivo število obrokov razvidno pri posamezni napravi, objavljeno na https://www.a1.si/nakupovalnica. Vsi obroki, tudi prvi, se obračunajo na A1 računih. Popusti ne morejo biti izplačani v gotovini ali se prenesti na tretjo osebo ter niso združljivi z ostalimi popusti in akcijami. A1 Slovenija si pridržuje pravico do spremembe pogojev za odobritev nakupa opreme na obroke, cen opreme in ponudbe. A1 Slovenija si nadalje pridržuje pravico, da ob naročilu opreme od naročnika zahteva instrument zavarovanja plačila ali druge dokumente, iz katerih je razvidna plačilna zgodovina naročnika. Pogodbo o nakupu opreme je možno skleniti na kateremkoli prodajnem mestu A1, v spletni trgovini A1, prek telefonske prodaje ali prek prodaje zunaj poslovnih prostorov. Pogodba o nakupu opreme je sklenjena in velja, ko jo podpiše zadnja izmed pogodbenih strank in ko jo prejme zadnja izmed pogodbenih strank. Cene opreme so v EUR in vključujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročnikovega naročila. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu.